URBANI INKUBATOR

>Inkubator
Inkubator

Što je Urbani inkubator?

Ako ste već poduzetnik ili to planirate postati, grad Šibenik maksimalno će vam olakšati prve korake na tržištu. U tu svrhu u samoj gradskoj jezgri otvoren je Urbani inkubator, vaš poslovni coworking prostor.

Poduzetnici u području kreativnih industrija i inovacija, naprednih tehnologija i ICT sektora, zajednički prostor za rad mogu koristiti po potrebi ili trajno za uistinu simboličnu cijenu, a pritom se ne moraju brinuti o režijskim troškovima, manjku tonera, komunalnim naknadama, čišćenju i održavanju.

Osim što povlaštenim najmom ostvaruju znatne uštede, coworking prostori poput Inkubatora dokazano potiču kreativnost, omogućuju neposrednu razmjenu znanja i iskustava među poduzetnicima te samim tim jednostavnije savladavanje poslovnih i birokratskih izazova.

U Inkubatoru poduzetnik može održati sastanak, obaviti privatni ili poslovni razgovor, iskoristiti blagodati superbrzog interneta, služiti se najsuvremenijom opremom ili podijeliti obrok u moderno opremljenoj kuhinji.

Prednosti koje nudi Urbani inkubator

  • Moderan i vrhunski opremljen poslovni prostor u samom središtu Šibenika.
  • Mjesečni najam od samo 600 kuna koji grad Šibenik u prva tri mjeseca subvencionira sa 75 %, a u idućih devet mjeseci s 50 % iznosa!
  • Radni stol u klimatiziranom prostoru kojim se možete služiti 24/7.
  • Superbrzi širokopojasni internet.
  • Uslugu primanja pošte.
  • Mogućnost korištenja računala i druge opreme, među kojima su ploter (ispis plakata i tehničkih nacrta velikih dimenzija), 3D printer i 3D skener (mjeri dimenzije u prostoru i u programu stvara predmet).
  • Mogućnost korištenja 3D skenera izvan prostora.
  • Besplatno kopiranje, printanje i skeniranje.
  • Besplatan uredski pribor.
  • Besplatno sudjelovanje na edukacijskim seminarima, radionicama, predavanjima i savjetovanjima u organizaciji Centra i Urbanog inkubatora.

Kako postati stanar Inkubatora?

Stanar Urbanog inkubatora može postati poduzetnik početnik i druga pravna ili fizička osoba koja obavlja ili namjerava obavljati djelatnost iz područja naprednih tehnologija, ICT industrije (osim održavanja hardvera i softvera) te kreativnih industrija i inovacija (multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, digitalnih medija), a koja ispunjava uvjete iz Javnog poziva za prijem u Urbani inkubator grada Šibenika.

Poduzetnik u coworking prostoru može boraviti najviše 3 godine. Sam prostor na raspolaganju ima 7 radnih mjesta; jedno je rezervirano za domaćina, a jedno za privremene goste kojima prostor treba na nekoliko dana. Za rad u Urbanom inkubatoru poduzetnici se moraju prijaviti preko Javnog poziva grada Šibenika.

Kontaktirajte nas!

Posjetite Inkubator na križanju ulica Fausta Vrančića i Nove crkve ili zatražite dodatne informacije e-mailom ui@ucsibenik.hr, telefonom na 022/331 624 ili putem naše fan stranice na Facebooku.

Postanite i Vi stanar inkubatora!

JAVITE NAM SE