Nakon dvije uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine u periodu od 15. lipnja do 30. rujna 2022. godine. Tržnica će biti otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

Grad Šibenik poziva sve zainteresirane OPG-ove  i SOPG-ove s područja Šibensko – kninske županije da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

Grad Šibenik osigurat će prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pulteva na Maloj loži, kao i skladište za namirnice. Polazak s Banja predviđen je u periodu od 06:30 do 07:15, a povratak u periodu od 11:00 do 11:30. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Najam pulteva je besplatan, a broj sudionika  ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji OPG-a ili SOPG-a, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati  te ako postoje fotografije, certifikati, etikete, nagrade i sl. Također, zainteresirani trebaju navesti ukoliko  žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Zainteresirani prijavitelji, dodatne informacije i objašnjenja, u vezi predmetnog poziva, mogu zatražiti putem e-maila info@ucsibenik.hr ili telefona 022/431-033.

Prijave se dostavljaju do 31. svibnja 2022. godine na e-mail info@ucsibenik.hr ili na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22 000 Šibenik s naznakom Zelena tržnica na Maloj loži.

24 05 2022|