Šibenski startup Peekator koji je svoje prve korake napravio u Urbanom inkubatoru grada Šibenika uspješno nastavlja svoju poslovnu priču. Nakon što su krajem prošle godine preselili u Tehnološki park Zagreb ovog tjedna u rad su pustili beta verziju svoje aplikacije za „mystery shopping“ namijenjene vlasnicima trgovina.

 U relativno kratkom roku smo od ideje došli do osnivanja kompanije i izrade našeg minimalnog tehničkog proizvoda odnosno beta verzije. Željeli smo što prije početi s radom tj. omogućavanjem korištenja mystery shoppinga svakoj kompaniji. Za sada smo dostupni u gradu Zagrebu gdje možete isprobati našu beta verziju koja sadrži idejni koncept a to je jednostavnost, brzina i dostupnost. Cilj beta verzije je upoznavanje korisnika s našim uslugama te prikupljanje feedback-a, pararelno dok mi razvijamo mobilne aplikacije za IOS i Android koje će imati mnogo veću funkcionalnost- otkrio nam je osnivač Peekatora, šibenčanin Marin Mrša.

Peekator je proširio i svoj tim, pa su ga sada uz Marina, čine i tri mlada mlada developera. Trenutno ubrzano rade na razvoju aplikacija za IOS i Android, očekuju da će do ljeta biti spremni za širenje svoje usluge na ostatak Hrvatske.

Više o Peekatoru možete doznati na njihovoj fb stranici: https://www.facebook.com/peekator

 

26 02 2018|