Počeo prvi EU Boot Camp!

Osam Šibenčana krenulo je u tromjesečnu životnu i poduzetničku avanturu. Uz podršku grada Šibenika, Urbanog centra i Urbanog inkubatora, osam odabranih polaznika na tromjesečnom EU Boot Campu će svakodnevno savladavati znanja koje će im pomoći da svoje ideje pretvore u konkretne projekte i prijave ih na EU natječaje. Sa njima će, individualno i grupno, raditi čak devet mentora, a osim pisanja projektnih prijava, savladat će i vještine marketinga, prodaje, umrežavanja te brojne druge.

EU Boot Camp započeo je motivacijskim kick-off modulom kojeg je održala sveučilišna profesorica i poduzetnica Irena Ateljević, a polaznike je na početku njihovog puta ohrabrila i ugledna američka investitorica Tracy Gray, koja je u ponedjeljak bila gošća Urbanog centra.

Uz Irenu Ateljević polaznike će individualno i grupno mentorirati još i EU projektni menadžeri Ivana Bujas Rupić, Krešimir Kovač i Matija Bumbak, startup stručnjak Keith Bradley, marketinški stručnjaci Sasha Ergić i Zdravko Bogdan, Gorana Barišić Bačelić – ravnateljica ustanove Tvrđava kulture te serijski poduzetnik Hrvoje Bujas – osnivač i vlasnik tražilice za nekretnine Go Home, te Crnog jaja.

Cilj EU Boot Campa je da maksimalno osposobi polaznike za samostalno pisanje i prijavu projekata za EU natječaje, ali i da im ukaže na načine na koje će svoje projekte učiniti konkurentnima na tržištu.

19 09 2017|