Stvaramo nove stručnjake

Podijeljeni u dvije grupe, pod vodstvom stručnjaka Tomislava Lokasa i Lovre Vudraga, polaznici Photoshop radionice u samo šest tjedana svladali su osnove najpopularnijeg programa za grafički dizajn. Naučili su razlikovati formate slika (JPG, PNG, PDF), kreirati vizualni sadržaj za Facebook i web-banere za digitalni marketing, obraditi fotografiju i dodati filter na slici. Neki od njih već su pravi majstori, a od predavača su dobili i nekoliko korisnih linkova za rad u Photoshopu. Donosimo vam neke od njih.

  • www.dafont.com : želite dodati novi font u programu Photoshop? S ovom alatom, pretražujte preko tisuću besplatnih fontova i pronađite onaj koji vama najbolje odgovara. Fontovi se instaliraju za par sekundi i potpuno su besplatni.
  • creativemarket.com : grafički sadržaji, fontovi, templates, fotografije… na toj stranici puno toga se može naći, zahvaljujući dizajnerima koji ih kreiraju da biste mogli i dalje raditi s njima. Iako se većina sadržaja plaća, stranica svaki tjedan nudi besplatne sadržaje svima koji se pretplate na njihov newsletter.
  • colourlovers.com : ova stranica će vam biti jako korisna ako ne znate koje boje koristiti za vaš vizualni sadržaj. Ona vam nudi veliki broj paleta i daje vam inspiraciju za kombinacije boja.

Po završetku naše radionice u Urbanom centru, polaznici će imati priliku izraditi natpis ili logotip koje će potom uz pomoć nanoprintera otisnuti na majicu.

Ako želite i vi otkriti brojne tajne Photoshopa, redovito pratite naše najave kako biste rezervirali mjesto na slijedećem ciklusu radionica.

30 05 2018|