S obzirom da ste pokazali ogroman interes za radionice digitalnog marketinga koje smo prošle godine u Urbanom centru organizirali čak 3 puta, donosimo vam najboljih pet web stranice za online učenje, na kojima možete unaprijediti svoje znanje o digitalnom marketingu ( i mnogočemu drugom)  kako biste bili što uspješniji u svom radu. Ako pak, više volite učenje u živo, ne brinite; uskoro kreću nove radionice u Urbanom centru.

1.UDEMY

Platforma za učenje sa preko 65 000 tečajeva i 15 milijuna studenata. Bilo da želite napredovati na poslovnom ili osobnom planu, ovdje možete razviti brojne vještine i svoje talente ili postati instruktor te učiti druge onome u čemu ste najbolji stvarajući vlastite tečajeve. Bitno je naglasiti da se jedan dio edukacija naplaćuje i certificira.

 

2.HOOTSUITE

Osim što nudi mogućnost učenja, na ovoj platformi jednostavno možete voditi više od 40 društvenih mreža. Također, omogućava pristup računu drugim administratorima što je idealno za grupe. Uštedite vrijeme te s jedne zajedničke nadzorne ploče pratite vidljivost svih kampanji koje su u tijeku.

 

3.ALISON

Potpuno besplatni certificirani tečajevi iz poslovnih i digitalnih IT vještina koji pomažu osobnom razvoju i unaprjeđivanju jezičnih vještina. Predavanja su bogata audio i live stream video materijalima te alatima za samostalnu provjeru znanja i praćenja napretka.

 

4.HUBSPOT ACADEMY

Svrha platforme je educiranje o tome kako lakše privući posjetitelje na društvene mreže, pretvoriti potencijalne kupce u stvarne te lakše pratiti cijeli proces.. Uz pomoć besplatnih tečajeva, kroz aktualne primjere iz prakse, naučite kako u potpunosti savladati trikove marketinških stručnjaka. Uz platformu, posjetite i kvalitetan blog HubSpot Akademije.

5.EDx

Ukoliko želite osjetitit dašak Harvarda, MIT-a ili nekog drugog vrhunskog  može se pronaći serija vrhunskih tečajeva koji vam mogu pomoći u izgradnji           nove karijere, a predavanja su identična onima koje slušaju studenti na ovim sveučilištima.

 

 

20 02 2018|